Image by Ariel

Ezt csináljuk

ehhez értünk...

mi érdekli?

Image by Hendrik Kuterman

MINDEN AMI AUTÓ

VÁLOGASSON

autókulcs másolás

TÁVIRÁNYÍTÓ JAVÍTÁS

autókulcs másolás

AUTÓKULCS

MÁSOLÁS

REN KER 2G.jpg

KULCSHÁZ

CSERE

autókulcs másolás

AUTÓNYITÁS

autókulcs másolás

ELVESZETT MINDEN  KULCSA?

autókulcs másolás

ZÁRCSERE ÉS ÁTKÓDOLÁS

autókulcs másolás

AUTÓZÁR

JAVÍTÁS

346.jpg

IMMOBILISER

ÉS PROGRAMOZÁS

nincs itt az amit keres? 

Könnyen lehet, egy csomó mindent nem raktunk ide fel de ettől még simán lehet hogy tudunk segíteni az ön dolgában is. Ragadjon billentyűzetet és írja meg mire van szüksége.  

Tudnunk kell hogy milyen autója van és mit szeretne hozzá

Ha lusta írni, itt is kipipálgathatja ami érdekli

Ha van egy perce,

azért ezt fussa át gyorsan

Van néhány alapvetés, amihez mindig tartjuk magunkat. A vezérelvünk, hogy nem kontárkodunk bele olyanba, amihez nem értünk. Nem hegesztünk rácsot, mert nem értünk a hegesztéshez, és nem kódolunk ki autórádiókat, mert nem tudjuk, hogy kell. Tudjuk, hol vannak a korlátaink, és ehhez tartjuk is magunkat. Azt csináljuk, amit jól tudunk csinálni és azt igyekszünk jól csinálni. Ez hellyel-közzel sikerülni szokott. 

Felelőtlen ígéreteket nem szívesen teszünk, nem azért, mert nem bízunk a tudásunkban, hanem mert nem szeretjük, ha számon kérnek rajtunk olyat, amit önhibánkon kívül nem tudunk megvalósítani. Látatlanban nem ígérünk semmit biztosra. Inkább hozza el, megnézzük, szétszedjük, akkor már meg tudjuk mondani, hogy megy-e vagy sem. Biztos az, ami már kész van. 

 

Mindazonáltal a zár és kulcs tárgykörben egészen ügyesek vagyunk, szakmai kérdésekkel nem nagyon tudnak zavarba hozni. Egy csomó mindent tudunk, nyitunk ajtót, javítunk és felújítunk régi zárakat, szerelünk hevederzárat keresztbe, hosszába, akárhogy.

Tervezünk és készítünk fő- és vezérkulcsos zárrendszereket a két darabostól az akár több száz darabosig. Ablakzárat is javítunk, cserélünk, ha a szükség úgy hozza. Készítünk kulcsot zár után, zárat kulcs után, kulcsokat kód alapján, programozunk immobiliseres kulcsokat, javítunk autókulcsokat, távirányítókat, programozunk indításgátlókat, megfejtünk kódokat, ésatöbbi ésatöbbi...

Így tartunk nyitva:

 

 Hétfőtől péntekig: 9 - 18 h 

Szombatonként: 9 - 13 h 

Budapest, 1077 Izabella utca 35.

Üzlet: 342-01-54

Egyik mobil: 0620-427-3600

Másik mobil: 0620-454-5105

email: info@kulcslyuk.hu

  • facebook-square

© 2021 Kulcslyuk zárszaküzlet és szerviz  -  Minden jog a miénk. Ne lopjon el innen semmit!