top of page

kocsikulcsok

távirányítók

Üdv!

Itt talál mindenféle távirányítós kulcsot, bicskakulcsot és szabadkezes kulcsot, nagyjából mindent amit másolni tudunk. Ezeknek jelentős részét raktáron tartjuk, nem kell várnia amíg megrendeljük és megérkezik. 

Szerencsés ha tudja a gyári számot, de ezt szinte biztosan nem fogja tudni, mi sem tudjuk. Ezért azt javasoljuk hogy telefonáljon, sőt, még jobb ha dob egy emailt a típussal és évjárattal, na meg lehetőleg egy fotót is a kulcsáról. Megkeressük az Önnek valót és megírjuk van-e, mennyibe kerül és mikor tudjuk lemásolni Önnek.

 

Ezek az árak mindent tartalmaznak, a kulcsot, a másolását és a programozást is. Nem kell sehova elmennie programoztatni a kucsot, azt mi itt megcsináljuk, ez a dolgunk.  

Egy előre megbeszélt időpontban ide tetszenek jönni a kocsival és mi lemásoljuk és hozzáprogramozzuk a kulcsot.

Ha a kocsija Baranyában van és elvesztette már az összes kulcsát az más helyzet, akkor leülünk és újratárgyaljuk ezeket a számokat okszi? 

A gyári kulcsok bazi drágák lettek, tudja chiphiány van, a válság is jön, ráadásul a régi még el se ment, a migránsok döngetik a határkeritést, aztán ott a covid összes hulláma, a forint zuhan, ne is folytassuk, borzalmas ez az egész....  Benne vagyunk a pácban. 

Nem-OEM (azaz nem eredeti) változatban találhat olcsóbb alternatívát, na és van egy csomó baromi jó univerzális távirányítós kulcsunk ami kiváltja a nyolcvanvenezres eredeti gyári kulcsokat, megússza a feléből. Nagyon szeretjük és ajánljuk őket, ha gondolja szóljon és adunk drága és barátságosabb árajánlatot is. 

autókulcs másolás
slusszkulcs másolás
autkulcs másolás olcsón
bottom of page