Autónyitás
fájdalommentesen

Bezárta a kulcsait?  Bejutna, de nem tud?

Kellemetlen dolog az ilyen.

Ne ragadjon téglát, se kalapácsot.

szóljon, beeresztjük!

Kellemetlen dolog az ilyesmi, tipródni a kocsi mellett a cekkerrel a kezében, főleg, ha még a motort is járva hagyta. Fontos lenne ilyenkor, hogy ne essen pánikba, az biztos nem tesz jót. Akkor sem kell izgulnia, ha jár a motor, nyugodjon meg, nem lesz semmi baja tőle. Ha az megnyugtatja, dugjon a kipufogóba egy krumplit, vagy bármit, amit talál, le fog állni. Nyilván nem tesz jót neki, de nem fog tönkremenni tőle. 
Telefonáljon és beengedjük a kocsijába. 

HOGY CSINÁLJUK?

Autót csak roncsolásmentesen nyitunk, vagyis nem zúzunk le, nem törünk be és nem fúrunk ki semmit. Autót nyitni épp ezért néha elég nehéz dolog, spéci szerszámok kellenek hozzá, szóval nem lesz nagyon olcsó, de azért nem fognak belerokkanni, ne aggódjanak. Nézzék a jó oldalát,  legalább bejutnak és haza tudnak menni.

Bármikor?

Nem, csak munkaidőben. 

Az éjjel-nappali ügyeletünket jó néhány éve felszámoltuk. Akkoriban még úgy gondoltuk pótolhatatlanok vagyunk.  Most már úgy gondoljuk, másnak is meg kell adni az esélyt hogy gyarapíthassa a tapasztalatait. 

Ezért hétvégén és este hat után már sajnos nem számíthat ránk.

Nem szállunk ki a kádból.  

MENNYI LESZ MESTER?

Változó.

Legtöbbször 15-25000 Ft közötti összeget kell fizetnie az autója kinyitásáért. 

Ön csinálná?

Szeretne spórolni? Háááát... Csinálja!

Azért néhány dolgot tartson szem előtt: 

A zár kinyitásához célszerszám kell. Ha ön nem záras és nincs célszerszáma úgy lényegesen nehezebb dolga lesz. Hajcsattal ne baszkurálja, mert beletöri és csak rosszabb lesz a helyzet. Mondhatnám úgy is hogy lehetetlen, de nem akarom kedvét szegni. A teniszlabdás trükköt ismeri? Na az nem működik, hagyja békén szegény labdát. 

 

Szóval..  Először is hív egy lakatost, az Autóklubot, a szerelőjét a Sanyit. Sem az Autóklub, sem a Sanyi nem tudnak kulcsot csinálni a kocsijához, de kinyitni azt még talán igen. Talán. 

Rosszabb esetben a Sanyi kinyítja az ablakot egy téglával. Elindulni még ezután sem tud, viszont így már bezárni sem tudja az autót, így nem hagyhatja azt magára.

Sanyi jó esetben le tudja faragni vésni barmolni a kormányzárat, és talán nem teszi tönkre, de így már legalább lehet vontatni az autót. Apropó, vontatókötél ven?

Ha a kulcsa immobiliseres volt, akkor hiába barmolták szét a kormányt, az autó beindulni még nem fog.

Ha a kormányzárat mégsem sikerülne hatástalanítani, akkor nincs mese, jöhet a trailer, irány a márkaszerviz!

 

A márkaszerviz megrendeli a gyári kulcsot, ez röpke egy hét alatt megérkezik, addig tetszik villamossal járni. A kulcsot felprogramozzák, ha szükséges a tönkretett gyújtáskapcsolót kicserélik, a betört ablakot pótolják.


Ez eddig ötven, száz, kétszázezer forint. Rossz esetben ötszáz. Ezer! Forint! Gondolta volna? Tartsa észben!

 

Ha van ennyi fölösleges készpénze, akkor ne habozzon, álljon neki a dolognak. 

Ellenkező esetben hívjon és kérjen egy árajánlatot tőlünk.