top of page

Zárszerlés Önnél, otthon?  

Hát persze!

Nem zár a kamra?  Kéne egy új zár az ajtóra? Meglépett az albérlő? 

 Albérlő és épp meglépne? 

Csörögjön, beszéljünk róla!

helyszíni kiszállással vállaljuk....

-Zárbetétek cseréjét.

-Zártestek, ajtózárak beállítását, cseréjét, javítását, pótlását.

-Ajtónyitást kizáródás, kulcselvesztés esetén, lehetőleg sérülés és   roncsolás nélkül.

-Kiegészítő zárak felszerelését mezei ajtóra, biztonsági ajtóra, kínai  ajtóra, műanyag ajtóra vagy amire csak szeretné.

-Postaládazárak, bútorzárak kíméletes nyitását, javítását, cseréjét.

-Bútorok, postaládák elveszett kulcsainak pótlását.

 

-Vezérkulcsos zárrendszerek tervezését, készítését, helyszíni szemlét  tanácsadást átbeszélést.

-Ajtóbehúzók felszerelését, beállítását.

-Törésvédő pajzsok felszerelését.

-Betörés utáni helyreállítást.

 

- Költözés utáni zárcserét

- Költözés előtti zárcserét

- Zárcserét költözés helyett is akár

 

Általában mindenfélét, ami zár vagy kulcs vagy kilincs vagy ilyesmi.  

Szeretjük az érdekes feladatokat, ha Önnek van ilyene, de nincs aki megoldja a problémát, tegyen próbát velünk is, hátha elvállaljuk.

Hogy álljunk neki  a dolognak?

Biztos nagyon érdekli érdekli, hogy meg tudjuk-e csinálni a zárait, mikor tudjuk megcsinálni és hogy mennyibe fog kerülni a dolog. 

Minket meg nagyon érdekel, hogy miféle zár az aminek a gondját  orvosolni kell.  Nem várjuk Öntől, hogy fejből tudjon cikkszámokat meg zár típusokat, nyilván nem zárszerelő. Szeretjük megspórolni a helyszíni felmérést. Pokol ebben a városban autózni, szenvedünk a dugóban, szerencsétlenkedünk a parkolással, rettenet az egész. 

Szóval csináljuk ezt valahogy egyszerűen, hogy mindkettőknek könnyű legyen, így a végén mindenkinek jó lesz. Kapja elő a telefonját és fotózza körbe azt a zárat. Jobbról, balról, lentről fentről, közelről és távolról mindenhogyan fényképezze le, és küldje el nekünk a fotókat. 

Megnézzük és visszaszólunk hogy mikor tudjuk, hogyan tudjuk, mennyiért tudjuk, aztán Ön dönt, szeretne-e minket vagy nem. 

Küldheti emailben vagy Viberen, Messengeren WhatsAppon, vagy amin csak akarja, nekünk mindegyik jó.  

Itt helyben fel is töltheti a fotóit. Nyugi, nem egy feneketlen kútba dobja őket, meg fogjuk nézni, vissza fogunk jelezni. Mindenkivel foglalkozunk, minden megkeresésre válaszolunk. 

Miben tudunk segíteni?
Ezer szónál is többet ér

Köszönjük!
Hamarosan jelentkezünk

Mit várhat tölünk úgy általában? 

Először is nem fogjuk átverni.

Efelől egészen nyugodt lehet.  Huszonöt éve működünk, a következő tizen-huszonévre is tervezünk, már feltéve hogy nem dobjuk el a kanalat menet közben. Ez utóbbi sajnos bármikor megtörténhet. Ezek tükrében nem tervezünk úgy nagy vagyonra szert tenni, hogy átverjük az ügyfeleinket. A magunk erkölcsi normái szerint tisztességes emberek vagyunk, ez hozzávetőlegesen megegyezik azzal, amit szerintünk Jézus Krisztus elvár tőlünk, Öntől, mindenkitől. 

Nem trükközünk a pénzével. 

Ha előre megbeszélünk egy várható költséget, akkor annyit is fog fizetni. Ha nem kér tőlünk extra munkát, mi sem kérünk Öntől több pénzt, mint amiben megállapodtunk.  Az árainkat úgy kalkuláljuk, hogy nekünk az megérje.

Nem hagyjuk magára

A megbeszélt időpontokhoz tartjuk magunkat, ha azt ígérjük, hogy akkor ott leszünk, akkor ott is leszünk. Nem szoktunk felszívódni, nem nyomjuk ki a telefont, ha keres minket akkor el is fog tudni érni. 

Garanciát vállalunk a munkánkra. 

Úgy szerelünk zárat Önnél, ahogy magunkak is szerelnénk otthon. Arra törekszünk, hogy amit megcsináljuk az jó is legyen, és hosszú távon is jó legyen. Nem szeretünk visszamászkálni, javítani az  elrontott munkáinkat, inkább elsőre úgy csináljuk meg, hogy ne legyen vele gondja. Ha valamiért nem tudjuk jó minőségben elvégezni a munkát, időben fogunk szólni róla Önnek, még mielőtt egyáltalán nekiállnánk. Ha garancia időn belül elromlik, megjavítjuk vagy kicseréljük.

Nem küldjük el bevásárolni

Nem vetetjük meg Önnel a szükséges holmit, nem kell elmennie zárat vadászni a városban. Mindent amit beszerelünk, mi adunk. Zárszaküzlet vagyunk bazi nagy raktárkészlettel, nagyjából mindenünk van amire csak szükség lehet egy zárszerelés közepette. Ha mégsincs, megrendeljük, beszerezzük, nem rakjuk rá ennek a terhét az ügyfeleink vállára. Ön munkát rendel és fizet, a zár beszerzése és beszerelése meg a mi dolgunk. 

bottom of page