top of page

Ezt csináljuk

ehhez értünk...

nézze meg, miket tudunk

MINDEN AMI LAKÁS

VÁLOGASSON KEDVÉRE

nincs itt az
amit keres? 

Sebaj! Nem töltöttünk fel mindent amivel foglalkozunk, de ettől még simán lehet, hogy tudunk segíteni az ön dolgában is. Ragadjon billentyűzetet és írja meg mire van szüksége.  

Köszi, hamarosan jelentkezünk

Zárszerelés Budapest

Ha van egy perce,

azért ezt fussa át gyorsan

Lakáskulcs, biztonsági kulcs másolás

Van néhány alapvetés, amihez mindig tartjuk magunkat. A vezérelvünk, hogy nem kontárkodunk bele olyanba, amihez nem értünk. Nem hegesztünk rácsot, mert nem értünk a hegesztéshez, és nem kódolunk ki autórádiókat, mert nem tudjuk, hogy kell. Tudjuk, hol vannak a korlátaink, és ehhez tartjuk is magunkat. Azt csináljuk, amit jól tudunk csinálni és azt igyekszünk jól csinálni. Ez hellyel-közzel sikerülni szokott. 

Felelőtlen ígéreteket nem szívesen teszünk, nem azért, mert nem bízunk a tudásunkban, hanem mert nem szeretjük, ha számon kérnek rajtunk olyat, amit önhibánkon kívül nem tudunk megvalósítani. Látatlanban nem ígérünk semmit biztosra. Inkább hozza el, megnézzük, szétszedjük, akkor már meg tudjuk mondani, hogy megy-e vagy sem. Biztos az, ami már kész van. 

 

​Mindazonáltal a zár és kulcs tárgykörben egészen ügyesek vagyunk, szakmai kérdésekkel nem nagyon tudnak zavarba hozni. ​Egy csomó mindent tudunk, nyitunk ajtót, javítunk és felújítunk régi zárakat, szerelünk hevederzárat keresztbe, hosszába, akárhogy.

Tervezünk és készítünk fő- és vezérkulcsos zárrendszereket a két darabostól az akár több száz darabosig. Ablakzárat is javítunk, cserélünk, ha a szükség úgy hozza. Készítünk kulcsot zár után, zárat kulcs után, kulcsokat kód alapján, programozunk immobiliseres kulcsokat, javítunk autókulcsokat, távirányítókat, programozunk indításgátlókat, megfejtünk kódokat, ésatöbbi ésatöbbi...

bottom of page