Image by Ariel

Ezt csináljuk

ehhez értünk...

Image by Wynand van Poortvliet

MINDEN AMI LAKÁS

VÁLOGASSON INNEN IS

autókulcs másolás

LAKÁSKULCS

MÁSOLÁS

autókulcs másolás

ZÁRSZERELÉS 

ÖNNÉL

autókulcs másolás

HEVEDERZÁR

BÁRMIRE

autókulcs másolás

KIZÁRTA MAGÁT? 

BEENGEDJÜK

autókulcs másolás

ABLAKZÁRAT IS 

JAVÍTUNK

autókulcs másolás

FELÚJÍTJUK A 

RÉGI VACKAIT

autókulcs másolás

KÓDOLJUK ÁT A  ZÁRAT?

36467.jpg

VEZÉRKULCSOS

ZÁRRENDSZEREK

nincs itt az amit keres? 

Sebaj! Nem töltöttünk fel mindent amivel foglalkozunk, de ettől még simán lehet hogy tudunk segíteni az ön dolgában is. Ragadjon billentyűzetet és írja meg mire van szüksége.  

Ha van egy perce,

azért ezt fussa át gyorsan

Van néhány alapvetés, amihez mindig tartjuk magunkat. A vezérelvünk, hogy nem kontárkodunk bele olyanba, amihez nem értünk. Nem hegesztünk rácsot, mert nem értünk a hegesztéshez, és nem kódolunk ki autórádiókat, mert nem tudjuk, hogy kell. Tudjuk, hol vannak a korlátaink, és ehhez tartjuk is magunkat. Azt csináljuk, amit jól tudunk csinálni és azt igyekszünk jól csinálni. Ez hellyel-közzel sikerülni szokott. 

Felelőtlen ígéreteket nem szívesen teszünk, nem azért, mert nem bízunk a tudásunkban, hanem mert nem szeretjük, ha számon kérnek rajtunk olyat, amit önhibánkon kívül nem tudunk megvalósítani. Látatlanban nem ígérünk semmit biztosra. Inkább hozza el, megnézzük, szétszedjük, akkor már meg tudjuk mondani, hogy megy-e vagy sem. Biztos az, ami már kész van. 

 

Mindazonáltal a zár és kulcs tárgykörben egészen ügyesek vagyunk, szakmai kérdésekkel nem nagyon tudnak zavarba hozni. Egy csomó mindent tudunk, nyitunk ajtót, javítunk és felújítunk régi zárakat, szerelünk hevederzárat keresztbe, hosszába, akárhogy.

Tervezünk és készítünk fő- és vezérkulcsos zárrendszereket a két darabostól az akár több száz darabosig. Ablakzárat is javítunk, cserélünk, ha a szükség úgy hozza. Készítünk kulcsot zár után, zárat kulcs után, kulcsokat kód alapján, programozunk immobiliseres kulcsokat, javítunk autókulcsokat, távirányítókat, programozunk indításgátlókat, megfejtünk kódokat, ésatöbbi ésatöbbi...

Így tartunk nyitva:

 

 Hétfőtől péntekig: 9 - 18 h 

Szombatonként: 9 - 13 h 

Budapest, 1077 Izabella utca 35.

Üzlet: 342-01-54

Egyik mobil: 0620-427-3600

Másik mobil: 0620-454-5105

email: info@kulcslyuk.hu

  • facebook-square

© 2020 Kulcslyuk zárszaküzlet és szerviz  -  Minden jog a miénk. Ne lopjon el innen semmit!