top of page

kocsikulcs

házak 

Üdv!

Itt keresse meg a kocsikulcsához tartozó házat. 

Szóval itt nálunk ez úgy van, hogy az árak tartalmazzák az átszerelést és a másolást is, vagyis Ön besétál hozzánk, leül az egyik fotelbe és vár egy kicsit, mi pedig pár perc alatt kicseréljük a kulcsának a külsejét.  A kulcstollat megfaragjuk, a cuccot szakszerűen összerakjuk.  Összerakás után a kulcsot teszteljük, bemérjük a távirányítót, kimérjük az immobilisert, úgy kapja kézbe a kulcsát hogy az biztosan működni is fog.

Elviheti persze szerelés nélkül is, bár nem biztos hogy jobban jön ki a nap végén. Akkor csak a kezébe adjuk és Ön átszereli majd otthon és lemásolja az otthoni kulcsmásológépével. Ha eltöri, kinyírja az drága lesz. Inkább bízza ránk. Értünk hozzá, nem törjük el, nem tesszük tönkre.  Mindenki jobban jár.

 

Ez itt lent mind utángyártott kulcsház. Igen, török vagy kínai. Nem tudjuk csak sejtjük hogy Kínában gyártják, de ne aggódjon mindent ott gyártanak.  Az Ön eredeti kulcsa is kínai, jó eséllyel az autója is kínai, sőt ami azt illeti az sem kizárt hogy Ön is kínai. Békéljen meg a gondolattal, dobja el a szobizmusát, jó lesz az. 

 

Azokat válogatjuk össze és tartjuk készleten amik jó  minőségűek, nagyjából azt tudják amit a gyári. Nincs rajtuk embléma. Sajnos nem is lesz, olyat nem árulhatunk. A márkaembléma jogdíjas holmi,  és mi nem akarjuk összerúgni a port a márkaképviseletekkel mert ha begorombulnak elnyomnak minket mint a bolhát. A Wish-ről tud rendelni bármilyet egy dollárért. 

Ha nem boldogul a kereséssel írjon gyorsan egy típust és évjáratot, kikeressük Önnek a házat

bicskakulcs ház ár
bottom of page