top of page

  autókulcs házak

a halál küszöbén

autókulcs házat keres?

opel corsa kulcsház

Keresse meg amit keres

Ha már tájékozódott és pontosan tudja mire van szüksége, akkor nem is nagyon húznánk tovább a drága idejét. 

Kattintson, keressen, találjon és vegye meg a webshopban.

volvo kulcsház

írja meg miben
segíthetünk

Ha nem biztos benne, hogy mire van szüksége és nem akar sokat foglalkozni a dologgal akkor csak dobjon egy sort. Majd mi megkeressük magának és megírjuk hogy van-e és mennyi pénzébe kerül majd

peugeot kulcsház

Csörögjön ide és 
megdumáljuk 

Van kérdése de lusta írni?

Elveszett a webshopban és fogalma sincs arról hogy melyik az Önnek megfelelő kulsház? 

Ha nincs kedve keresgélni viszont szeret beszélgetni akkor csak tárcsázzon és megbeszéljük. 

nézzen szét a butikban 

az áraink tartalmazzák a kulcsházak átszerelését és a kulcs másolását is 

Kicseréljük Ön helyett

NE BAJLÓDJON VELE

úgyis csak elrontja

Ahogy ők is elrontották

Kálmán

Kálmán az Aliexpress-ről rendelt Renault Clio  

kulcsházat. A konyhaasztalon látott hozzá

a cseréhez. Bicskával és pillanatragasztóval dolgozott. Egy vétlen mozdulattal letörte az indításgátló 

jeladó antennáját. Hétezer forint nálunk egy ilyen házcsere. Kálmán és a csavarhúzó együtt hatvanözezer forintos kárt okoztak  Kálmánnak, hatvanötezer forintos bevételt nekünk. 

Köszönjük! 

Opel kulcsház

Imre

Imre Volvójának kulcsa

az évek során elhasználódott, a kulcskarika akasztó kis furata elvásott. Imre úgy döntött, hogy új lyukat fúr a kulcsba, hogy fel tudja akasztani a kulcskarikájára.

Az immobiliser transzponderét fúrta át. 

Három napig járt busszal, mire végül eljutott hozzánk. Helyszíni kiszállás során  helyrehoztuk a kárt amit okozott. Ötezer forint lett volna a csere ha ránk bízza. így végül negyvenötezer forintjába került az egész.

 

Hasznosan költöttük el a pénzét.

?

Írja meg milyen autóhoz keres kulcsházat

Utánanézünk hogy van-e ilyenünk, mennyibe kerül és meddig tart kicserélni

Küldjön róla egy fotót
kulcshaz
 • Tudja-e, hogy milyen méretre van szüksége?
  Nem mindegy, hogy mekkora. Pont olyat kell vennie, ami nem lóg ki az ajtó vagy a cím síkjából, és beljebb sincs. Ha kilóg, letörik, betörnek, elviszik a Munkácsy festményt és a betétkönyvet. Ha beljebb van az pedig nem túl esztétikus és nehézkes is a használata. Szóval vegye ki és mérje le a meglévőt. Mérheti az ajtóban a helyén is, de az gyakran csalóka, könnyű elszúrni. Inkább szerelje azt ki onnan, jobban jár. Tehát a lényeg: A zárbetétnek nem a teljes hosszát kell mérnie, az nem elég. A külső és belső oldal hossza külön-külön kell, vagyis a középen lévő rögzítő furat közepétől mérje jobbra vagy balra, kifelé vagy befelé, ahogy tetszik. Az alapméret a teljes hosszra értve 60 mm, vagyis az alap zárbetét 30-30 mm hosszú. Ennél rövidebbet nemigen kap, ennél csak hosszabb lehet. Vannak kivételek, de ebben most ne merüljünk el. A méretek 5 milliméterenként követik egymást, vagyik a következő méret fél centivel hosszabb mint 30 mm. Lehet tehát egy zár 30-35-ös, 30-40-es, 30-45-ös. A másik oldal mérete ugyanígy növekszik, vagyis vehet 35-35-ös, 40-40-es, 50-50-es zárat, továbbá vehet 35-40-est, 40-55-öst, akármilyet, amekkora csak kell. Könnyen lehet, hogy a méret nem 30-ra hanem 31-re végződik. Ennek nincs jelentősége, ne foglalkozzon vele. Néhány gyártó egy milliméterrel hosszabbra szabja a méretezést. Nem tudjuk miért de nem is számít.
 • Tudja, hogy kell lemérni? Kattintson és segítünk
  Menjünk lépésenként: ​ - Keresse meg az ajtót - Nyissa ki az ajtót - Térdeljen le - Nézzen rá a zárra Ezt fogja látni: ​ A legjobb amit most tehet, ha kiveszi a zárat és úgy méri meg. Fogjon egy centit és mérje le a két oldalát külön külön. Megmérheti a zárbetétet beszerelt állapotában ám ezt nem javasolnám, ajtóba beszerelve könnyű elmérni, elég csalóka tud ám lenni, egy fél centit simán téved az ember. Mi is szoktunk. Szóval ha jót akar, ne vacakoljon, vegye ki azt a zárat. Egy csavarhúzó és pár perc kell csak hozzá, nem fog belehalni, nyugi. Amikor cseréli, úgyis ki kell majd venni, legalább gyakorolja a műveletet. Fél centis méretemelkedések vannak, valószínűleg nullára vagy ötre végződő számokat fog kapni. Ha nem az se baj, csak pontosan mérje meg. Cilinderzárat ajtóban mérni csöppet nehéz, mi is elmérjük néha, úgy e lég csalóka a dolog. Legjobb ha kiszereli és úgy méri meg, az a biztos. Tudom, akkor nem lesz zár az ajtóban, nem baj majd visszateszi. Pár perc az egész és a zárcseréhez amúgy is ki kell szerelnie, akkor meg nem mindegy mikor csinálja? Na, munkára!
 • Azt tudja, hogy kell ki és beszerelni? Megmutassuk?
  Nem lesz nehéz dolga, egy csavarhúzó kell csak, semmi más. A zárbetétet a zárszerkezetben mindig egyetlen csavar tartja a helyén, és mindig az ami az alsó zárnyelv alatt van közvetlenül. csak azt kell kicsavarnia. Nézze csak, fotóztunk magának egyet, itt lent van egy bevésőzár és a betétet tartó sárga csavar. Azt a sárga csavart tekerje ki aztán dugja be a kulcsot a zárba és fordítsa el picit. Nagyjából egy negyed fordulatot, még annyi sem kell. Úgy már ki tudja majd húzni a betétet az ajtóból. Hogy jobbra vagy balra kell fordítani azt most nem tudjuk, változó. Próbálja meg így is meg úgy is, az egyik irány jó lesz.
 • Melyiket vegyem? Melyik a legjobb?
  Ne keresse a legjobbat, nem fogja megtalálni. Nincs olyan hogy legjobb. Vegyen olyat, ami elég jó. "A zárbetét az ajtó lelke" Olvastam valahol ezt a marhaságot. Ne higgyen neki, egyáltalán nincs így. Japp, az fontos hogy biztonságos és jó minőségű zárbetétet válasszon de nem szabad azt hinnie hogy egy ötvenezer forintos zárbetét megvédi a lakását a betörőktől. Nem fogja. Lehet bármilyen szuper betétje, ha belerúgnak egy baromi nagyot az ajtóba akkor a zárnyelv kiszakad a tokból és már bent is vannak, egy percet sem fognak vacakolni a zárbetéttel. Szóval csak válasszon valamit ami megbízható és nem olyan könnyű kinyitni, de ne lőjön túl magasra, tényleg nem csak ezen múlik. Ugorjon be hozzánk, nézze meg mind, mi pedig segítünk néhány tanáccsal. Ja és ne spóroljon! A zárat öt-tíz-tizenöt évre veszi, az a cucc addig fog vigyázni a lakásában felhalmozott holmijaira, házimozikára, befektetési papírjaira, ékszerekre meg mittudomén mit őrizgetnek még maguk otthon. Húszezer forint egy zárbetétért nem sok pénz, az nem drága. Ha tíz évre lebontja az árát, rá fog jönni, hogy egy jó zár sem drága, egyáltalán nem az. Cigire vagy koncertjegyre is elkölt egy hónapban ennyit. Az telefonja is volt vagy készszázezer forint. Ha Ön sznob akkor lehet, hogy négyszázezret is adott érte, két év múlva pedig megveszi majd az éppen aktuális legújabbat, akkorra az már hatszázezer lesz. A zárra nyugodtan fizessen ki egy húszast, azt nem kell majd kétévente cserélnie.
 • Találtam a sufniban egy betétet, de kicsit kilóg. Az nem baj?
  De, nagyon is baj, ne lógjon ki! Ha beljebb kerül az nem olyan vészes, legfeljebb mecerás lesz mindig megtalálnia a kulcslyukat. Kifele viszont nem lóghat, mert akkor pillanatok alatt betörnek majd magához. Egy egyszerű vízpumpa fogóval megfogják a kilógó zárbetétet és letörik, utána már egy csavarhúzóval kinyitják az ajtaját. Mérje meg mekkora kell és pontosan olyat vegyen ami oda jó. Vegye meg nálunk, ha nem stimmel a méret kicseréljük szívesen, csak ne nagyon karcolja össze.
Image by Uljana Borodina

GYAKORI 

KÉRDÉSEIK

 

bottom of page