top of page

régi zárakat

javítunk és  felújítunk

Ilyen feladattal gyakran találkozunk, lévén itt a hetedik kerületben a környékbeli lakások még mindig tele vannak a világháború előtt készült ajtókkal és bennük a mai napig hellyel-közzel működő zárakkal. 
Szerencsénkre ezek lassan de biztosan felmondják a szolgálatot, Önök kizáródnak meg bezáródnak a kisszobába, kamrába vagy ahova épp sikerül, mi pedig kevés sikerrel tudunk cseredarabot biztosítani az elrozsdásodott záraik helyére. 

 
A manapság gyártott zárszerkezetekkel ezeket a hatvan-nyolcvan éves kütyüket nehézkesen lehet kiváltani, a maiak méretben tök mások, sokszor változott közben a szabvány, nehéz megfelelő méretű zárat fellelni a régiek helyére. Ajtót átfarigcsálni és vésegetni pedig senki sem szeret. 

 

Szeretjük az ezer éves koszos rozsdás dzsuvás  nyikorgó vackaikat, amiket a pleisztocén kor óta őrizgetnek. Tényleg, minden irónia nélkül úgyhogy hozzanak minél többet. Érdekes feladat ezekkel foglalkozni, kihívást jelent évtizedekig koptatott, avagy évtizedek óta nem használt szerkezeteket új életre kelteni.

Sok odafigyelést igénylő munka, nem kevés fejtörést okoz néha, hogy pótoljuk a hiányzó rugókat, leffenytűket, pöcköket és bigyókat.

Nagyon jó kis meló ez, szívesen megnézzük bármilyen régi szerkezetét, csak hozza be bátran. Mentjük ami menthető.

HPIM6975-PhotoRoom.png-PhotoRoom.png

Zárjavítás

Javítunk és felújítunk

Beltéri ajtózárakat

Read More
2.jpg

Mains

A Pasta Hack That Will Transport You to Rome

Make this yours. Click here to edit the text and include any relevant information.

Read More
3.jpg

Kulcskészítés zár alapján

Ha elvesztette az utolsó kulcsot is 

Ezek a szobaajtó kulcsok mindig elvesznek, főképp azért mert az ember általában nem szokta zárni a szobáit, hát persze hogy nincs meg a kulcsa amikor nagy ritkán kéne. Hozza be a zárat és legyártjuk hozzá a kulcsokat.

1.jpg

Zár készítése

Meglévő kulcshoz

Ha tönkremegy a társasházi kapu zárja, amit a legkevésbbé szeretnének a lakók és a közös képviselő: Lecserélni az összes lakó kulcsát. 

Ehelyett új zárat tudunk készíteni a már megléő kulcsokhoz, így a lakók észre sem veszik a cserét, zavartalanul használhatják tovább a kulcsaikat. 

Read More
23423541235.jpg
Miben tudunk segíteni?
arrow&v
Ezer szónál is többet ér

Köszönjük!
Hamarosan jelentkezünk

bottom of page