top of page

zárakat

javítunk és  felújítunk

Ilyen feladattal gyakran találkozunk, lévén itt a hetedik kerületben a környékbeli lakások még mindig tele vannak a világháború előtt készült ajtókkal és bennük a mai napig hellyel-közzel működő zárakkal. 
Szerencsénkre ezek lassan de biztosan felmondják a szolgálatot, Önök kizáródnak meg bezáródnak a kisszobába, kamrába vagy ahova épp sikerül, mi pedig kevés sikerrel tudunk cseredarabot biztosítani az elrozsdásodott záraik helyére. 

 
A manapság gyártott zárszerkezetekkel ezeket a hatvan-nyolcvan éves kütyüket nehézkesen lehet kiváltani, a maiak méretben tök mások, sokszor változott közben a szabvány, nehéz megfelelő méretű zárat fellelni a régiek helyére. Ajtót átfarigcsálni és vésegetni pedig senki sem szeret. 

 

Szeretjük az ezer éves koszos rozsdás dzsuvás  nyikorgó vackaikat, amiket a pleisztocén kor óta őrizgetnek. Tényleg, minden irónia nélkül úgyhogy hozzanak minél többet. Érdekes feladat ezekkel foglalkozni, kihívást jelent évtizedekig koptatott, avagy évtizedek óta nem használt szerkezeteket új életre kelteni.

Sok odafigyelést igénylő munka, nem kevés fejtörést okoz néha, hogy pótoljuk a hiányzó rugókat, leffenytűket, pöcköket és bigyókat.

Nagyon jó kis meló ez, szívesen megnézzük bármilyen régi szerkezetét, csak hozza be bátran. Mentjük ami menthető.

zárjavítás, zár felújítás, zárszerviz - Kulcslyuk zárszerviz Izabella utca

Zárjavítás

Javítunk és felújítunk

Mindenféle zárat, legyen az bútorvagy ajtózár, autó vagy motorkerékpár zár. 

Hozza el. mondja el mit tapasztal, hagyja itt és adjon nekünk egy-két napot.

2.jpg

.

.

.

Read More
3.jpg

Kulcskészítés zár alapján

Ha elvesztette az utolsó kulcsot is 

Ezek a szobaajtó kulcsok mindig elvesznek, főképp azért mert az ember általában nem szokta zárni a szobáit, hát persze hogy nincs meg a kulcsa amikor nagy ritkán kéne. Hozza be a zárat és legyártjuk hozzá a kulcsokat. Lehet hogy húsz perc, lehet hogy egy-két nap és kész a kulcsa, nem kell zárat cserélnie. 

1.jpg

Zár készítés kulcs alapján

Főleg irodaházaknak és társasházaknak

A társasházi bejárati kapuk zárahihoz rengeteg kulcs tartozik, minden lakónak van egy kulcsa. Ha egy ilyen zár tönkremegy, márpedig ez mindig tönkremegy, bekérünk egy-két kulcsot és az alapján készünk új zárat. Nem kell több száz új kulcsot készíteni és kiosztani, a régi zár helyére új kerül, a régi kulcsok ugyanúgy nyitják, a lakók észre sem veszik a cserét, zavartalanul használhatják a meglévő kulcsikat tovább.  

Kérjen ajánlatot
23423541235.jpg
Miben tudunk segíteni?
Ezer szónál is többet ér

Köszönjük!
Hamarosan jelentkezünk

zárjavłtás, zárcsere, zárszerviz Budapest
bottom of page