top of page
kizárta magát a lakásból?
hát az nem jó

Beengedjük?

Oké, akkor ne is húzzuk az időt, tárcsázzon

A feltételeket hallgassa meg tőlünk telefonon, vagy olvassa el itt.  Szóval segítünk ha

  • Becsapódott az ajtó és bent maradt a kulcs

  • Ha elvesztette a kulcsait és nem tud bejutni

  • Ha bent vesztette el a kulcsait és nem tud kijutni

  • Tönkrement a zár és nem tud átkerülni az ajtó másik oldalára

  • Meg úgy általában mindeféle esetben segítünk abban, hogy be tudjon jutni egy ajtón

 

 


Feltéve, hogy a lakás az Öné, de legalábbis jogosult oda bemenni. Valamiféle igazolást erről mindenképp kérünk majd. Megteszi egy lakcímkártya, bérleti szerződés, adásvételi vagy akármi, csak győzzön meg minket arról hogy beengedhetjük. Végső eseten elfogadható ha előszedi a szomszéd nénit és az igazolja hogy maga az, aki állandóan hangosan bömbölteli az igénytelen zenéjét. 

Vannak esetek amikor ezt kénytelenek vagyunk megtagadni, például ha

  • Ön egy betörő - ez esetben bocs de nem segítünk. Dolgozzon meg a pénzéért! Persze ha amúgy betörőde a saját lakásába szeretne bejutni az más, akkor lehet róla szó.

  • Ha Önök épp összevesztek, válófélben vannak és egymást zárogatják ki a lakásból.  Sajnáljuk de így biztosan nem. Egyezzenek meg, béküljenek ki vagy váljanak el a fancba, de ránk ilyen esetekben ne számítsanak.

  • Ha nincs semmi papírja arról hogy bemehet oda.

  • Hatósági nyitást nem szívesen vállalunk. 

Mikor?

Csak hétköznap, csak reggel kilenc és este hat között.

Bocs, éjszakai / hétvégi/ Hústvéti vagy Valentin napi ügyeletünk nincs.

Hol?

Budapesten. Csak ott.

Hogyan?

Roncsolásmentesen. Ez nem azt jelenti hogy semmi nyomot nem hagyunk magunk után, ez azt jelenti hogy az ajtót nem roncsoljuk. Azaz nem fúrjuk faragjuk karcoljuk szét sem az ajtót sem az ajtótokot. Nem feszegetjük, nem barmoljuk széjjel. A zár simán sérülhet, nem ragaszkodunk ahhoz hogy James Bond módszerekkel műtsük az ajtaját órákig. Ön haza akar menni amilyen hamar csak lehet, mi pedig haza akarunk menni, amilyen hamar csak lehet.

Szóval a legcélravezetőbb, egyszerűbb, gyorsabb, költségkímélőbb megoldást szoktuk választani, amit a helyzet éppen megkíván. Megesik hogy be kell áldoznia a zárat. Ez normális dolog. Régi zár megy, új zár jön és már kész is, mindenki boldog.

Nem hagyjuk ott egy csupasz ajtóval, a zárat mindig pótoljuk. Csak akkor lépünk le ha már helyrehoztuk az ajtót és normálisan tudja azt használni.

Mennyiért?

25.000 + ÁFA az alapdíjunk de ez mindig függ az ajtótól, a zártól és egy csomó körülménytől. Ha egy órába beleférünk akkor ennyi lesz, ha órákig tart akkor több. Telefonon mindent elmond és megpróbáljuk pontosan megsaccolni. Átlagosan 25.000 Ft szokott lenni a legtöbb ilyen nyitás.

Na most már mindent tud.

Tárcsázhat.

bottom of page