Autókulcsot is
  másolunk

SZINTE mindent

Renault kártya javítás, Laguna kártya javítás, Megane kártya javítás , Renault kártya másolás

Simát, csippeset, bicskakulcsot, mezei kulcsot, szabadkezes smart és proxy kulcsot transzponderrel, távirányítóval, anyámkínjával, szóval mindenfélét.

 

Marjuk, másoljuk, programozzuk, klónozzuk, illesztjük, ahogy a helyzet megkívánja. 

Majd minden autótípushoz, egészen a 2021-es modellévig.

Ha tudja mire van szüksége, itt nézzen szét

 

Ha nem biztos a dolgában, inkább kérdezzen itt

SimHa elveszett a kínálatban inkább kérdezzen és segítünk

Írja meg milyen autóhoz keres kulcsot 

Megírjuk tudjuk-e másolni, milyet tudunk, meddig tart és hogy mennyibe fog kerülni. 

Válassza ki milyen kulcsot szeretne
Bicskakulcs másolás

LÁSSUK

MENNYIBE KERÜL?

Nagyon változó, az attól függ mit szeretne. Lehet ez sima indítókulcs, távirányítós, kulcs nélküli indítású, szabadkezes kulcs, indítókártya meg egy csomó  ilyesmi. Mondjuk, hogy nagy átlagban 20.000 és 35.000 Ft közötti összegre számítson.  Ennél pontosabbat csak akkor tudunk mondani ha mond egy típust és évjáratot. 

MEDDIG TART EGY KULCSMÁSOLÁS? 

Általában fél-egy óra kell hozzá. Ritka esetekben, egy két macerás típusnál két-három órát is elvacakolunk vele de ez nem jellemző. Megvárhatja itt nálunk, van egy-két fotelünk az Ön számára. 

KELL-E IDŐPONTOT KÉRNI? 

Aha, kell, legalábbis nagyon nagyon javasolt. Mindig sok a dolgunk, nem szoktunk unatkozni. Ha csak beesik az ajtón és szerencséje van akkor gyorsan megcsináljuk, de lehet hogy várnia kell ha elfoglaltak vagyunk. Ha előre foglal időpontot akkor az adott időben várjuk majd és csak magával fogunk foglalkozni. Foglaljon, jobban jár. 

ELFOGAJDA A BIZTOSÍTÓ? 

Jaj... Igen, van egy ilyen biztosítói gyakorlat, hogy ha ellopják a kocsiját akkor be kell majd mutatnia a két gyári kulcsot, különben azt feltételezik hogy eladta az autót egy ukránnak és biztosítási csalást orrontanak. Ha Ön ukrán, már eleve hátrányból indít. Ez a hülyeség a biztosítóknál még mindig él, ne kérdezze, mi sem tudjuk miért. Az ókorból maradt meg amikor még senki sem tudott kocsikulcsot másolni. Az elv szerint ha ellopják a kocsiját és megvan a két kulcs akkor a biztosító fizet, ha nem tudja bemutatni őket akkor meg nem fizet. Ma már egy tucat kulcsot is tudunk csinálni a kocsijához, nem szükséges a gyári kulcs ahhoz hogy el tudjon az menni lábon, de sajnos a biztosítók nem terveznek kilpni a gőzgép korából. 

Nem tudjuk hogy fizet-e a biztosító, ez az Önök dolga, beszéljék meg egymás között. Szükség szerint mi újraprogramozzuk az immobilisert, kitürlönk minden meg nem lévő kulcsot és adunk erről egy nyilatkozatot amit bemutathat nekik. A kulcsainkat és az igazolást el szokták fogadni. 

HOZOTT KULCSOT MÁSOLUNK-E? 

Nem vagyunk elragadtatva tőle de ha szeretné megcsináljuk az Aliexpress-ről vagy WISH-ről rendelt kulcsát. Nyilván ezekre nem vállalunk garanciát, lemásoljuk, felprogramozzuk de aztán megesik, hogy nem indít vagy nem működik a távirányító mert nem hozzá valót rendelt. Ha ön szerzi be a kulcsot, nem árt ha ért hozzá egy kicsit. 

Ha nem működik a kulcsa széttesszük a kezünket. Végtelenül sajnáljuk  de ugyanúgy kifizettejük Önnel a munkánkat, hisz elvégezzük amit kért. Szóval vagy olyat rendeljen ami biztosan jó, de jobban jár ha a mi kulcsunkat választja. Akkor fizet csak ha működik a kulcs. 

BIZTOS LE TUDJUK MÁSOLNI? 

Két dolog biztos az életben, a halál és az adó.

MÁSOLUNK-E TITOKBAN KULCSOT? 

Mármint hogy csinálunk-e stikában magunknak is kulcsot hogy elcsórjuk-e az autóját rögtön már másnap? Vagy aznap. Éjjel. Orvul.

Nem, nem nagyon szoktunk. Van saját autónk és azt nagyon szeretjük, semmi szükségünk nincs a magáéra. Ha ilyesmit forgat a fejében akkor szabaduljon meg a gondolattól, de ha nem tudja elengedni ezt akkor légyszi inkább keressen valaki mást. 

SUZ_TAV_PROX_ALL-removebg-preview.png

MI KELL EGY AUTÓKULcs  MÁSOLÁSÁHOZ?

EZ MIND KELL

Kell a kocsi.

 

Nem mindig, de többnyire kell.

Nem csak hogy ki tudjuk próbálni a kulcsot, bár persze ez sem árt. Ha nem a kőkorszakból származik az autója, akkor a kulcs másolása mellett az immobilisert és a távirányítót is programoznunk kell, ehhez pedig szükséges az autó. Néha megoldható nélküle, de azért csak hozza el.

Parkolni előttünk tud az utcán, nincs beállónk. Nem kell feltétlenül az ajtó előtt, álljon meg előttünk vagy a mellékutcában, ahogy sikerül, aztán csak ballagjon be.

 

Kell egy márka, típus és évjárat. 

Kell tudnunk milyen típusú és milyen évjáratú az autója. Ha már itt van, akkor nyilván látjuk, ha telefonon érdeklődik, akkor ezeket derítse ki.  Az hogy  Mazda nem elég, az csak egy gyártó, több tucatnyi fajtát gyártott a Mazda. A típust is mondja meg és hogy mikori évjárat. Ha nem biztos benne, nézze meg a forgalmiban vagy sétáljon hátra és olvassa el az autó hátulján, többnyire oda van írva.

Kell az autó összes  az összes meglévő kocsikulcsa.

A programozáskor sok esetben minden kulcsot törlünk és újra tanítjuk őket. Nem azért, mert így szeretjük csinálni, hanem mert csak így lehet. Ha valamelyik kulcsa nincs kéznél, azt nem tudjuk majd programozni, ergo nem fog működni. Gyűjtse be mindent és hozza.
 

Kell egy kis idő.

Fél óra vagy egy óra az esetek nagy részében elég, de vannak macerás autók, egy-két órás vackolással. Itt is hagyhatja ha van dolga, de meg is várhatja nálunk, le tud ülni, adunk addig egy Népszabadságot a kezébe, hogy ne unatkozzon.

 

Kell előre bejelentkeznie bizony.

 

Hektikusak a napjaink, néha sok a dolgunk néha kevés. Ha nem akar órákat várni, előre szóljon hogy mikor jönne és akkor úgy készülünk hogy minden rendelkezésre álljon, időnk is legyen rá, így hamar megszabadulunk majd egymástól, mindenki boldog lesz.

 

Kell a kódkártya.

 

Hmmm, hát az jól jönne. Nem tragédia ha nincs meg, de ha mégis elő tudja bányászni, akkor hozza. Nekünk könnyebb, magának olcsóbb.  

EZ NEM KELL

Nem kell a törzskönyv. 

Nem vagyunk hatóság, nem ellenőrzünk ilyeneket. Köszi ne hozza, tényleg nem akarjuk látni. 

Nem kell a forgalmi. 

Legfeljebb az alvázszámot akarjuk majd tudni de az amúgy is rá van írva a kocsira. Nem kell a forgalmi. 

Nem kell hozzá meghatalmazás.

 

Nem érdekel minket ha a sógora vagy a felesége autóját hozza el, nekünk mindegy kié. Ha lábon el tudja hozni a kocsit, megcsináljuk a pótkulcsot. A tulajdonjogot nem feladatunk ellenőrizni, bárki bárkinek az autójához másoltathat kulcsot. Ha lakáskulcsot jön másoltatni olyankor sem kérünk lakcímkártyát, pedig a lakása biztos többe került mint a kocsija. Nem a mi dolgunk köszi, ne fáradjon a papírokkal. 

Ha az utcán rámutat egy random autóra hogy ahhoz szeretne kulcsot, akkor nyilván kérjük majd hogy igazolja hogy a magáé. Amúgy viszont nem kell. 

Nem kell nyerskulcsot hoznia.

Mi adjuk a nyerskulcsot, ezért vagyunk itt, az a dolgunk hogy legyen ilyenünk, ami csak Önre vár. Ha már vett valahol és azt hozza, ám legyen, megcsináljuk azt is. A garanciát légyszi ne is hozza szóba, ha kérhetem. Ha Ön hozza a kulcsot, hozza Ön a garanciát is. 

Nem kell itt hagynia a kocsit napokig. 

Általában fél-egy óra alatt elkészül a kulcsa. Ha szerencsés, akkor csak tíz perc az egész. Nem tart napokig, nem is szeretjük ha itt hagyják, éjszakára nem tudjuk eltárolni, az utcán fog állni. De nyugi, a mi autóink is az utcán parkolnak és még megvannak. 

Nem kell a kódkártya. 

Arról a biztonsági kártyáról van szó amit az autó vásárlásakor kapott, ha újonnan vette. Már ha kapott. Már ha még megvan. Nem minden típushoz adják és mivel Önök úgyis nagyon hamar el szokták ezt szórni, nem is nagyon kérjük már. Ez tartalmazza az autó biztonsági belépő kódját, lényegében olyan, mint egy pin kód. A kulcs programozásához szükséges, a hétköznapi használathoz nem kell. A kódokat legtöbbször ki tudjuk olvasni az autóból, hihetetlenül és elképesztően spéci jedi műszereinkkel és bámulatos ügyességünknek köszönhetően. 

Távirányító másolás, Autókulcs másolás, Központi zár távirányító