Webshop

zárak, lakatok, kocsikulcsok
meg amit csak óhajt

autókulcs ház?

itt keresgéljen

transponder-car-key-smart-key-fob-png-fa
zárbetétet keres? 
itt találja őket
2019-10-09%2013.57_edited.png
PNG.png
meg bevésőzár
is van 

WEBSHOP NA TESSÉK!

Webáruház, na most már ilyenünk is van.  Nézzen szét, ha szeretne, válogasson, vesse össze az árakat másokéval, hasznos tényleg, én is egy csomó mindent veszek az interneten, nincs bajom ezzel. 

A zár és a kulcs viszont elég speciális dolog, nem biztos, hogy itt kéne megvennie. Ön valószínűleg nem zárszerelő, jó eséllyel nem ért hozzá, ha az lenne, nem webshopban vásárolna. Nem lebecsülni akarom, ez csak ténymegállapítás, lássa be, Ön nem zárszerelő. Megveheti ugyan itt tőlünk a nyerskulcsot, de nehezen fogja tudni otthon bereszelni. Itt megrendeli, elviszi valahova, ott lemásolják.  Ha nem sikerül, nem fogom visszavenni az elrontott kulcsot, itt fogja verni az asztalt, én szétteszem a kezem, jöhet a panaszkönyv, utálni fogjuk egymást. Most őszintén kinek hiányzik ez? 

 

Amúgy is utoljára valószínűleg tíz évvel ezelőtt tetszett zárat venni, a fene sem emlékszik ennyi idő után, milyen zár is kell az ajtóba, én sem emlékeznék. Azóta zárakkal kapcsolatban is egy csomó minden változott. Nem biztos hogy tudja milyen zárra van szüksége, pláne nem tudja, milyen méretet keres, márpedig ezek elég fontos tényezők. Megrendeli, elküldjük, mégse jó, visszaküldi, visszaadjuk a pénzét, rendel újat, megy az idő, egy csomó munka van vele, a francnak sincs kedve postázgatni, pingpongozunk itt a típusokkal, a méretekkel meg a csomagokkal hetekig, az én hibám, a te hibád, és magának még mindig nem lesz zár az ajtaján. Lassan tele lesz a hócipője az egésszel, végül csak kihív egy zárast és megcsináltatja. Ne túráztassuk egymást, nincs ennek így semmi értelme.

 

Egy hajszárítót mindenki meg tud venni a neten, de a zár elég speciális dolog, könnyű elszúrni a rendelést. Nem azért mondom mert olyan rohadtul okosnak képzelem magam, hanem mert nap mint nap találkozom tévesen kiválasztott méretekkel, típusokkal. Házilag tetszenek nekiállni a házcserének aztán csinálnak egy ötvenezres kárt a kulcsukon, nem jó az maguknak.

Inkább jöjjön be személyesen az üzletbe és vegye meg itt, ugyanannyiért kapja, mint a webshopban. Segítünk a méret kiválasztásában, adunk tanácsot, elmondjuk, mit érdemes venni és mit nem, ha nem jó, visszahozhatja, itt le is ülhet, meleg is van, cukrot is kap, jobban járunk mindannyian. Ha mégis úgy dönt, hogy nem hallgat rám, nem bánom vegye meg. 

Image by Isak Pettersson