top of page

Webshop

ZÁRBUTIK, INTERNETKULCSBOLT VAGY MI A ROSSEB

Itt keresgéljen

Távirányítós autókulcsok - Kulcslyuk zárszerviz Izabella utca

Távirányítók, bicskakulcsok, szabadkezes, központi záras

meg mindenféle autókulcs

Autókulcs házak - Kulcslyuk zárszerviz Izabella utca

Külső házak, burkolatok, gumigombok.

Kis ráncfelvarrás, kulcsbotox

Bicskakulcs  ház - Kulcslyuk zárszerviz Izabella utca

Vészkulcsok, tollak, távirányítós autókulcsokhoz

Bejárati ajtó zár - Kulcslyuk zárszerviz Izabella utca

Az a nagy vas cucc ami az ajtóban van és nem is látja csak az élét

Zárbetét webáruház - Kulcslyuk zárszerviz Izabella utca

Törésvédett, másolásvédett, fúrásvédett, mindenvédett

KIlincs bolt - Kulcslyuk zárszerviz Izabella utca

Rézkilincs, vaskilincs

WEBSHOP NA TESSÉK!

Webáruház, na most már ilyenünk is van.  Nézzen szét, ha szeretne, válogasson, vesse össze az árakat másokéval, hasznos tényleg, mi is egy csomó mindent veszünk az interneten. 

A zár és a kulcs viszont elég speciális dolog, nem biztos, hogy itt kéne megvennie. Ön valószínűleg nem zárszerelő, jó eséllyel nem ért hozzá, ha az lenne, nem webshopban vásárolna. Nem lebecsülni akarom, ez csak ténymegállapítás, lássa be, Ön nem zárszerelő. Megveheti ugyan itt tőlünk a nyerskulcsot, de nehezen fogja tudni otthon bereszelni. Itt megrendeli, elviszi valahova, ott lemásolják.  Ha nem sikerül, nem fogjuk visszavenni az elrontott kulcsot, itt fogja verni az asztalt, émi széttesszük a kezünket, jöhet a panaszkönyv, utálni fogjuk egymást. Most őszintén, kinek hiányzik ez? 

 

Amúgy is utoljára valószínűleg tíz évvel ezelőtt tetszett zárat venni, a rosseb emlékszik ennyi idő után, milyen zár is kell az ajtóba, én sem emlékeznék. Azóta zárak terén is egy csomó minden változott. Nem biztos, hogy tudja, milyen zárra van szüksége, pláne nem tudja, milyen méretet keres, márpedig ezek elég fontos tényezők. Megrendeli, elküldjük, mégse jó, visszaküldi, visszaadjuk a pénzét, rendel újat, megy az idő, egy csomó munka van vele, a francnak sincs kedve postázgatni, pingpongozunk itt a típusokkal, a méretekkel meg a csomagokkal hetekig, az én hibám, a te hibád, és magának még mindig nem lesz zár az ajtaján. Lassan tele lesz a hócipője az egésszel, végül csak kihív egy zárast és megcsináltatja. Ne túráztassuk egymást, nincs ennek így semmi értelme.

 

Egy hajszárítót mindenki meg tud venni a neten, de a zár elég speciális dolog, könnyű elszúrni a rendelést. Nem azért mondjuk mert olyan rohadtul okosnak képzeljük magunkat, hanem mert nap mint nap találkozunk ilyen esetekkel, tévesen kiválasztott méretekkel, típusokkal. Házilag tetszenek nekiállni a házcserének, aztán csinálnak egy ötvenezres kárt a kulcsukon, nem jó az maguknak.

Inkább jöjjön be személyesen az üzletbe és vegye meg itt, ugyanannyiért kapja, mint a webshopban. Segítünk a méret kiválasztásában, adunk tanácsot, elmondjuk, mit érdemes venni és mit nem, ha nem jó, visszahozhatja, itt le is ülhet, meleg is van, cukrot is kap, jobban járunk mindannyian. Ha mégis úgy dönt, hogy nem hallgat ránk, hát nem bánjuk, vegye meg. 

autókulcs másolás
bottom of page