Benne van a lekvárban!

 

 Azért ne essen kétségbe, ez nem olyan nagy dráma, mindig van megoldás.

Szóval mit tesz az ember, amikor elhagyja a kocsi utolsó kulcsát is?

Őrjöng, toporzékol, szidja a kormányt, magát, pánikba esik és alkalmi autótolvajokat vizionál, ráfekszik éjszakára a motorháztetőre. Elrejtené egy fizetős parkolóba, ha vontatni lehetne, vagy csak legalább ha ki tudná nyitni valahogy.

Aki nem szeret gondolkodni, az ilyenkor fog egy nagyobb követ és beveri az ablakot. Idővel aztán maga elé húz egy számológépet, felcsapja a Google-t és elkezd összeadni. Amikor már túl késő, akkor sincs még késő. Csak baromi drága lesz. Én szóltam előre, mindig azt szajkózom, hogy csináltassanak pótkulcsot, de soha nem hallgatnak rám. 

 

 

Szóval mit tehet Ön ilyenkor?

 

Inkább felsorolnám azokat a

dolgokat, amiket nem nagyon kéne tennie.

  • milyen márkájú

  • milyen típusú

  • mikori évjáratú a kocsija.

Ez így nagyjából elég, ezek alapján már meg tudjuk mondani, megoldható-e, milyen kulcsot tudunk készíteni, meddig tart majd és hogy mennyibe fog kerülni. 

Ha nem akar szerelgetni és rohangálni, akkor csak egy helyszínt és időpontot kell megbeszélnünk. Valamelyikünk kiszáll Önhöz és az autójához, roncsolás mentesen kinyitja. Ablakot nem törünk be, ajtót, zárat nem rongálunk meg. Minden olyan marad, amilyen volt. 

Kiszereljük valamelyik zárat (ha szükséges), ez alapján elkészítjük az új kulcsot, aztán már csak programozzuk az immobilisert, esetleg a távirányítót, ha azt is szeretne és kész. Ennyi az egész, Ön fizet, és mindenki mehet a dolgára. 

Sajnos nem minden esetben tudjuk a kulcskészítést helyben megoldani, ilyenkor az autót bezárjuk, a kiszerelt zárat és az immobilisert elhozzuk. A kulcsot ez esetekben a  műhelyünkben gyártjuk le, és lehetőség szerint még aznap visszavisszük, visszaszereljük. 

Az egész művelet megkezdése előtt valahogy mindenképp igazolnia kell, hogy Öné a kocsi, vagy legalább is jogosultan használja, tehát kérünk egy forgalmit, személyit, adásvételit ilyesmit.

Ja, még egy dolog, Budapesten kívülre nem nagyon megyünk. Ha nagyon nagyon nagyon meg tud győzni, esetleg lehet róla szó. 

De ha lehet, inkább ne kérjen tőlünk ilyet. 

Először is szedjen össze pár adatot az autóról. Tudnunk kell hogy:

 
 
  • facebook-square
  • Twitter Square

Így tartunk nyitva:

 

 Hétfőtől péntekig: 9 - 18 h 

Szombatonként: 9 - 13 h 

Budapest, 1077 Izabella utca 35.

Üzlet: 342-01-54

Egyik mobil: 0620-427-3600

Másik mobil: 0620-454-5105

email: info@kulcslyuk.hu

© 2019 Kulcslyuk zárszaküzlet és szerviz  -  Minden jog a miénk. Ne lopjon el innen semmit!