top of page

Kulcsjavítás házilag? 

Ehhh... Nézzék. Ugyan se szakács se cukrász nem vagyok, egy paprikás krumplit bármikor összedobok otthon. Finom is lesz. Ellenben eszem ágában sincs nekiállni egy francia krémesnek otthon a gagyi kis konyhámban. Még sosem próbáltam de tudom hogy undorító lesz, nem akarom családom gasztroterrorban tartani és meggyűlöltetni magam velük, épp ezért nem próbálkozom olyannal amihez nyilvánvalóan teljesen hülye vagyok. Ha megcsinálom nem fogják tudni hogy melyik az elborzasztóbb, az íze vagy a látványa. Ha jó krémest akarok enni elmegyek a Daubnerbe és megveszem attól aki biztosan jót csinál.


Ugyanezt a józan megfontoltságot javasolnám mindenkinek mielőtt nekiáll házi Raffellót gyártani vagy amikor úgy gondolja hogy a kicsit lötyögő kulcsnak nekimegy egy egész tubus pillanatragasztóval. Merthogy maguk állandóan ezt csinálják. A kivétel nem érdemel tiszteletet de egy halhan elsóhajtott köszönetet mindenképp, örülünk ha nem szívatnak olyan extra kihívásokkal mint az pillanatragasztó gőzének belélegzése akkor, amikor próbáljuk kettéválasztani a meggyötört autókulcsaikat.

Ha nem tudja, hogy javítsa meg a kocsikulcsát inkább hozza be hozzánk. Egy ötösért kicseréljük rajta a házat és olyan lesz mint újkorában.

Nem így tett a mai kedves ügyfél aki egy hatvanezer forintos kárt csinált magának a házi praktika alkalmazásával. Két napig nem is tudta használni a kocsit, gondolom békávézott, nem nagy élmény az emberek a piros hetesen büdösek, lökdösődnek, nem adják át a helyüket és még páran zsebtolvajkodástól sem riadnak vissza. Szóval ne baszkurálják otthon mert ez lesz az eredménye, bízzák szakemberre (ezek mi vagyunk) inkább.

Comments


bottom of page