Autókulcs másolás

Másolunk mindent

Simát, csippeset, bicskakulcsot, mezei kulcsot, smart és proxy kulcsot transzponderrel, távirányítóval, anyámkínjával mindenfélét.

 

Marjuk, másoljuk, programozzuk, klónozzuk, illesztjük, ahogy a helyzet megkívánja. 

Majd minden autótípushoz, egészen a 2020-as modellévig.

Írja meg milyen autóhoz keres kulcsot 

Megírjuk tudjuk-e másolni, milyet tudunk, meddig tart és hogy mennyibe fog kerülni. 

LÁSSUK

MI KELL EGY AUTÓKULcs  MÁSOLÁSÁHOZ

EZ MIND KELL

Kell a kocsi.

 

Nem mindig, de többnyire kell.

Nem csak hogy ki tudjuk próbálni a kulcsot, bár persze ez sem árt. Ha nem a kőkorszakból származik az autója, akkor a kulcs másolása mellett az immobilisert és a távirányítót is programoznunk kell, ehhez pedig szükséges az autó. Néha megoldható nélküle, de azért csak hozza el.

Parkolni előttünk tud az utcán, nincs beállónk. Nem kell feltétlenül az ajtó előtt, álljon meg előttünk vagy a mellékutcában, ahogy sikerül, aztán csak ballagjon be.

 

Kell hogy tudja mivel jár.

Kell tudnunk milyen típusú és milyen évjáratú az autója. Ha már itt van, akkor nyilván látjuk, ha telefonon érdeklődik, akkor ezeket derítse ki.  Az hogy  Mazda nem elég, az csak egy gyártó, több tucatnyi fajtát gyártott a Mazda. A típust is mondja meg és hogy mikori évjárat. Ha nem biztos benne, nézze meg a forgalmiban vagy sétáljon hátra és olvassa el az autó hátulján, többnyire oda van írva.

Kell az autó összes  az összes meglévő kocsikulcsa.

A programozáskor sok esetben minden kulcsot törlünk és újra tanítjuk őket. Nem azért, mert így szeretjük csinálni, hanem mert csak így lehet. Ha valamelyik kulcsa nincs kéznél, azt nem tudjuk majd programozni, ergo nem fog működni. Gyűjtse be mindent és hozza.
 

Kell egy kis idő.

Fél óra vagy egy óra az esetek nagy részében elég, de vannak macerás autók, egy-két órás vackolással. Itt is hagyhatja ha van dolga, de meg is várhatja nálunk, le tud ülni, adunk addig egy Népszabadságot a kezébe, hogy ne unatkozzon.

 

Kell előre bejelentkeznie bizony.

 

Hektikusak a napjaink, néha sok a dolgunk néha kevés. Ha nem akar órákat várni, előre szóljon hogy mikor jönne és akkor úgy készülünk hogy minden rendelkezésre álljon, időnk is legyen rá, így hamar megszabadulunk majd egymástól, mindenki boldog lesz.

 

Kell a kódkártya.

 

Hmmm, hát az jól jönne. Nem tragédia ha nincs meg, de ha mégis elő tudja bányászni, akkor hozza. Nekünk könnyebb, magának olcsóbb.  

EZ NEM KELL

Nem kell a törzskönyv. 

Nem vagyunk hatóság, nem ellenőrzünk ilyeneket. Köszi ne hozza, tényleg nem akarjuk látni. 

Nem kell a forgalmi. 

Legfeljebb az alvázszámot akarjuk majd tudni de az amúgy is rá van írva a kocsira. 

Nem kell hozzá meghatalmazás.

 

Nem érdekel minket ha a sógora vagy a felesége autóját hozza el, nekünk mindegy kié. Ha lábon el tudja hozni a kocsit, megcsináljuk a pótkulcsot. A tulajdonjogot nem feladatunk ellenőrizni, bárki bárkinek az autójához másoltathat kulcsot. Ha lakáskulcsot jön másoltatni olyankor sem kérünk lakcímkártyát, pedig a lakása biztos többe került mint a kocsija. Nem a mi dolgunk köszi, ne fáradjon a papírokkal. 

Nyilván ha az utcán rámutat egy random autóra hogy ahhoz szeretne kulcsot, akkor kérjük majd hogy igazolja hogy a magáé. Amúgy viszont nem kell. 

Nem kell nyerskulcsot hoznia.

Mi adjuk a nyerskulcsot, ezért vagyunk itt, az a dolgunk hogy legyen ilyenünk, ami csak Önre vár. Ha már vett valahol és azt hozza, ám legyen, megcsináljuk azt is. A garanciát légyszi ne is hozza szóba, ha kérhetem. Ha Ön hozza a kulcsot, hozza Ön a garanciát is. 

Nem kell itt hagynia a kocsit napokig. 

Általában fél-egy óra alatt elkészül a kulcsa. Ha szerencsés, akkor csak tíz perc az egész. Nem tart napokig, nem is szeretjük, ha itt hagyják, mert éjszakára nem tudjuk eltárolni, az utcán fog állni. De nyugi, a mi autóink is az utcán parkolnak és még megvannak. 

Nem kell a kódkártya. 

Arról a biztonsági kártyáról van szó amit az autó vásárlásakor kapott, ha újonnan vette. Már ha kapott. Már ha még megvan. Nem minden típushoz adják és mivel Önök úgyis nagyon hamar el szokták ezt szórni, nem is nagyon kérjük már. Ez tartalmazza az autó biztonsági belépő kódját, lényegében olyan, mint egy pin kód. A kulcs programozásához szükséges, a hétköznapi használathoz nem kell. A kódokat legtöbbször ki tudjuk olvasni az autóból, hihetetlenül és elképesztően spéci jedi műszereinkkel és bámulatos ügyességünknek köszönhetően. 

Így tartunk nyitva:

 

 Hétfőtől péntekig: 9 - 18 h 

Szombatonként: 9 - 13 h 

Budapest, 1077 Izabella utca 35.

Üzlet: 342-01-54

Egyik mobil: 0620-427-3600

Másik mobil: 0620-454-5105

email: info@kulcslyuk.hu

  • facebook-square

© 2020 Kulcslyuk zárszaküzlet és szerviz  -  Minden jog a miénk. Ne lopjon el innen semmit!